Tron blog

Főleg Sci-Fi témával fogok foglalkozni, de nem annyira kötötten. Lesz benne film, játék, könyv leírások. remélem élvezni fogja mindenki!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss hozzászólások

  • micekzon: a szkájvókert akarom kirakni meg a szájbaverés se rossz (2008.01.24. 14:42) Orosz kibeszélső show
  • Nitram: jol írsz! de komolyan. (2007.12.18. 18:44) Tron: a film

2008 őszén újra elszabadulnak a szellemek!

2008.01.21. 17:18 | micekzon | Szólj hozzá!

Címkék: játék trailer ősz szellem 2008 szellemirtók ghostbusters pozitron slimer stay puft pke

Na nem igazából, csak digitális formában és ránk vár New York és a világ megmentése pozitron fegyvereinkkel, melyek nem mások, mint bejegyezetlen nukleáris gyorsítók. Na dereng valami? Ha valakinek nem ugrott volna be, a '80 évek egyik legsikeresebb filmjéről van szó, a Szellemirtókról (Ghostbsuters). De hogy jön a képbe 2008? Egy kattintásnyira a részletek!

Igen, kiadnak egy újabb játékot a Szellemirtókból. Meg nem erősített források szerint Ghostbsuters 3 lesz a neve, ami az átlag ember fejében kavarodást okozhat. A filmnek két része van és persze a rajzfilm. A játék két évvel a második film után fog játszódni, azaz 1991-ben és teljes mértékben tovább viszi a sztorit. A játék szövegeit, keret történetét és szinkron hangjait az eredeti gárda, azaz Dan Aykroyd és Harold Ramis is segíteni fog mint író, hangként pedig Bill Murrey is valószínű besegít. Ami nagyon jó, hiszen a színvonal biztosítva van. A kivitelezésről a Sierra gondoskodik (Caesar sorozatok nagy kedvelője vagyok, amúgy), tehát technikailag sem lesz gond.

A játékot minden főbb platforma kiadják, tehát Playstation 3, Xbox 360-ra és PC-re is. A Playstation 2 és Wii tulajdonosok se keseredjenek el, ugyanis ők is megkapják a játékot, de a megvalósítás más lesz. Ott főkébb a ko-opertív módra koncentrálnak és inkább egy rajzfilmre fog hasonlítani, míg a next-gen cuccokon inkább sci-fis megjelenésű lesz. A PC rendszerigényről még semmit nem tudni, de az Infernal következő generációs motorja hajtja majd (Blood Rayne 2 előző verzióját használja), azt azonban hozzá kell tenni, hogy egy mostani közepes konfiguráción minden bizonnyal szépen elfutogat. A készítők nem a grafikára akarnak rámenni (persze nem kell aggódni, nem 2002-es minőséget kapunk), hanem a Szellemirtók "feelingre". Mivel a rajongók valószínű örömüket lelik majd benne (vagy átkozottul szidják) a gép igény nem hiszem, hogy gondot okozna.

A bejelentés már régen megtörtént (csak most értesültem, elnézést) tehát a játék lesz, és valamikor 2008 őszére várható a megjelenés. Reméljük, nem járunk úgy, mint aki a S.T.A.L.K.E.R.-re vár,  (a játék nem kevesebb, mint 8, azaz nyolc évet csúszott) és megkapjuk időben a gammát. A játék több pályán át lesz játszható, és mindenki feltűnik majd benne. Használnunk kell majd mindenféle fegyvert a sima proton ágyútól kezdve a csapdákon át az állítólagos shotgun szerű szellemfogóig. A játék egy TPS szerűség lesz, tehát haramadik személyben játszunk, és a karakterünk a bal alsó sarokban foglal helyet, a proton táskája egyben a HUD is lesz.
A sztori a következő, két évvel a második film után, NY-nek új polgármestere van, és újra bizonyítanunk kell, hogy nem szélhámosok vagyunk mindenféle mérgező dologgal. A csapat felvesz egy új tagot, mint szakértő (minket), hogy segítsen nekik. A régi szellemek is feltűnnek (Slimer és Stay-puft is), de akadnak újabb parakinetikus teremtmények is.

A játékból két videót is kiadtak, amik már in-game változatok, azaz a játékban történik.

Első videó:


Második videó:


Bár a felbontás elég rossz, állítólag a HD verzióban is eléggé cakkosak az élek és azt itt is látni, hogy a rombolás mértéke elég kidolgozott, de azért a tárgyak elég érdekes darabokra esnek szét. Mivel még több hónap van a kiadásig, ezeket valószínű finomítják még. A fizika elméletileg csodás lesz, mivel a rombolás a filmben is elég nagy mértékű, nem éppen úriember irtóknak köszönhetően (valaki emlékszik arra a részre, mikor a szállodás néni kocsiján kipróbálják az ágyúkat?). A két trailerben látható (mindkettő hivatalos), hogy a hotelbe és a filmbeli ház tetejére még visszatérünk. Remélem egy-egy kis bestia befogása elég nehéz lesz, és ha így tudom majd burogatni az asztalokat, akkor nem lesz baj a játékkal, kiélhetem destruktív hajlamaimat (minden kárt a város fizet). A PKE bemérő is feltűnik, amivel a szellemek hollétét tudjuk beazonosítani.

Tehát akkor reménykedjünk, hogy a projektet nem fújják le és a játék is jó lesz. Addig is lehet naponta nézni a hivatalos honlapot (www.ghostbustersgame.com) a további infókért és nyálcsorgatva bámulni újra meg újra a két trailert. Remélem lehetünk majd Egonnal. A kedvenc karakterem a GB univerzumban :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tron.blog.hu/api/trackback/id/tr65306083

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása