Tron blog

Főleg Sci-Fi témával fogok foglalkozni, de nem annyira kötötten. Lesz benne film, játék, könyv leírások. remélem élvezni fogja mindenki!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss hozzászólások

  • micekzon: a szkájvókert akarom kirakni meg a szájbaverés se rossz (2008.01.24. 14:42) Orosz kibeszélső show
  • Nitram: jol írsz! de komolyan. (2007.12.18. 18:44) Tron: a film

Tron 2.0 - játékismertető I. - Sub-routines

2007.12.30. 18:32 | micekzon | Szólj hozzá!

Címkék: játék ismertető 2.0 1 i. tron sub routine

Azt hiszem itt az ideje, hogy elkezdjem ismertetni a Tron 2.0 nevezetű játékot, illetve írni róla egy-két dolgot. Első körben tippeket fogok adni a játékosoknak és olvasóknak. Magam szórakoztatására pedig tökéletsen megfelel!Elsőre a sub-routinokat fogom szemügyre venni.

  • Na, szóval a tippeket felsorolás szintjén fogom leírni:A szub-rutinok (sub-routine, későbbiekben SB) isntallálásánal ügyeljünk az egyensúlyra. Már sokszor estem a ló túloldalára, ami nem éppen egészséges. Ha például tudod, hogy védekezni fogsz a játék nagyrészén, érdemes a defenzív SB-ket optimizálni, mert egy idő után nagyon sok helyet foglalnak, és a támadásra semmi nem fog jutni. Éppen ezért figyelni kell, hogy sose csak egyféle típusú SB-t rakj fel, mert a ilyen helyzetben pl. a támadásait semmit nem fognak érni.
  • Az SB optimizert (optimizáló) becsüld meg, mivel pályánként csak egyszer fordul elő, egyszer használható és néha eléggé elvan rejtve. Ha megtalálod, mielőtt valamit fejlsztenél gondold meg mit akarsz, nehogy később megbánd! Én például gyakran a beta SB-ket fejleszte.
  • Az SB szintekről csak alapvető dolgokat fogok leírni:Az Alpha SB-k elég gyengék, és három helyet foglalnak a memóriából, a Beta SB-k kettő helyet foglalnak, és már hatékonyabban működnek. A Gold SB-k a leghasznosabbak, és csak egy helyet foglalnak. Ebből látszik, hogy az optimalizálóval a Beta SB-ket éri meg fejleszteni.
  • Érdemes a játék elején a két legfontosabb eszközt megszerezni: jó pár védelmi SB-t lehetőleg Beta v. Gold verzióban, és a Sequencert Gold verzióban. Mivel az elején kevés az életed és energiád, felesleges energia igényes SB-ket fejleszteni, mivel nem nagyon tod majd használni. Ráérsz később is.
  • Mivel a diszk elég hatékony fegyver, és néhány SB-vel energiát sem fogyaszt, jó ha kitanulod és a blokkolásával sok sérülést elkerülhetsz. Ha több energiád lesz a Sequencer nagyon jó mválasztás (több diszket tudsz egymás után dobni!).
  • Ez nem mindig igaz, de egy ismeretlen SB-t ha találsz, és kevés energiába kerül, az általában vagy megvan, vagy alacsony verziójú.
  • A Gold szintű Profiler mindíg legyen fent! Mindent megrtudsz az ellenfélről egy helyért, energia fizetés nélkül... nevetséges ár. (Néhány bossnál /főnök/ nem mindig müxik!)
  • Ha erősen vírusos területen vagy, a Virus scan és a Viral shield SB-k nagyon hasznosak. A Virus scan Gold fokozaton letöltés közben törli a vírusokat, a Viral shield meg csökkenti a fertöződés esélyét! Sok időt spórololhatsz meg.
  • Ha már megtörtént a baj, és több SB-d is vírusos, szedj ki néhányat és hagyj ki köztük helyet, így nem fogják egymást fertőzni. Ha már az élet és energia maxozva van, a processornak is adhatsz egy-két pontot.

A bejegyzés trackback címe:

https://tron.blog.hu/api/trackback/id/tr35279307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása